JVC KD-G401 - prośba o opinie użytkowników

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mirekwr1
    Classic
    • 2009
    • 24

no więc dozuce swoje:
    mam seryjnego (bez chipa) asz i 6 gangow...aczkowiek mysle ze ma wiecej niz 130 od fabryki w prezencie, bo lata niezle.
    udało mi się wyprzedzic na dwupasmowie (na predkosci) scigantow w:
    - audi a6 2.5 tdi wygladalo na to 150 km,
    - skoda superb 1.9 tdi 115 albo 130 km - nie wiem , mial zdjete napisy, ale wczesniej slyszalem jak chodzi to mial 4 cylindry
    - alfa romeo spider tak około z 2000 roku, mysle ze mial 2.0 benzyne albo lepiej,
    - nowiutka audi a4 2.0 tdi (140 km) - lepsza zmiana biegow u mnie, nie wiele zostal , ale zostal i sie zdziwil :lol:
    ze swiateł odstawiłem:
    - passat b6 2.0 tdi (140km) - cisnal, ale gorzej kierownik machal i ciezszy mimo wszystko jest od OI, dobrze ze nie zatarl silnika ( bo to w nich sie zdarza hehe)
    - honda Insight ( ta z napedem elektryczno-spalinowym) hehe..jakis łoś się ścigał tym..tzn musze przyznac ze ten elektryczny silniczek sprawia ze na 1 odchodzi jak trolejbus rowno do przodu...ale od 2 juz wąchał dymek tdika :twisted:
    porażka:
    - volvo s60 t5 - petardą w przód...no ale to ma grubo ponad 200 kucy pod maska...a ze w 3 startowalismy ( razem ze wspomnianym passatem) dlatego podjąłem rywalizacje - bardziej z passkiem....nie jestem samobójcom, żeby aż tak się ośmieszać :|
    nie wspomne o wszystkich zostawionych w tyle "dresach" w paro i paronastoletnich autach typu bmw 316 czy golf IV 1.6 (oczywiscie obowiazkowo z dokonanym wies tuningiem - typu podswietlane spryskiwacze :roll: )....nie wiem po co sie w ogole sadzili na mnie :lol:
  • dees
    Ambiente
    • 2008
    • 217

Witam.
    Może ktoś z kolegów używa radyjka JVC KD-G401 jak się ono sprawdza,dzięki za podpowiedzi.
    pzdr.
    pryncypal

Komentarz

• pantol
      Elegance
      • 2004
      • 754

Ja mam - jakieś 5 lat
      Działa do dziś, CD/MP3 czyta, a po dałożeniu separatora to nawet odbiera UKF :szeroki_usmiech
      Myślę, że taraz muszę przeczyścić styki radio/panel bo czasmi coś tam nie łączy
      Posumowując - solidne radio bez większych rewelacji
      Jarek "Vinci"

Komentarz

Pracuję...